Amit kínálunk

Fék és futómű szerviz
Komplett fék és futómű hibafeltárás, javítás, felújítás minőségi alkatrészekkel, az ön biztonsága és komfortja érdekében.

Műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsga
Személygépjárművek és kisteher gépjárművek hibafeltárása, műszaki vizsgára való felkészítése, vizsgáztatása. Ereditiségvizsgálat használtautó vásárlásakor.

Gumiszerviz
Téli-nyári abroncs és kerék csere, TPMS szenzor beállítás, prémium gumihotel szolgáltatás ill. új abroncs értékesítés, mind egy helyen!

Diagnosztika, hibakeresés
Az egyszerű hibakód törléstől a bonyolultabb alkatrész vizsgálatokig rendelkezésre állunk! Több diagnosztikai eszközzel, és számtalan egyéb felszerelésünkkel igyekszünk garantálni a sikert!

Gyorszerviz
Csak egy gyors olajcsere? Vagy egy teljes szerviz minden szűrő cserével és átvizsgálással? Nem probléma! Az olcsóbb kategóriás termékektől egészen a prémium felszerelésekig mindent megtalál nálunk!

Kézi autómosó, autó kozmetika
Kézi külső mosás, belső takarítás, autókozmetika szolgáltatással várjuk kedves ügyfeleinket. Alvázmosás és előkészítő mosás akár terepjárókra is!

Klímaszerviz
A legmodernebb berendezésekkel teljes körű klímaszervíz szolgáltatást nyújtunk kedves ügyfeleinknek akár hagyományos r134a, akár a legújabb r1234yf hűtőközeggel rendelkező autókra is.

Futómű beállítás
A piac egyik vezető futóműbeállító műszerével, és mindig naprakész adatbázssal várjuk kedves ügyfeleinket.

Minőségpolitika

A Benyó Autószerviz Kft. a legtöbb esetben gyári minőségű és kedvező árú alkatrészeket épít be autójába. Szervizeinkben csak professzionális munkát végzünk, amit az általunk kibocsátott szervizfüzetben vezetünk, és ezért garanciát vállalunk. A tanfolyamokon való részvétellel állandóan naprakész technikai tudást érünk el, melyet az Önök szolgálatába szeretnénk állítani.

A Benyó Autószerviz Kft. egy multinacionális hálózat tagja, ezért Ön bármilyen típusú autójával bizalommal fordulhat hozzánk. Ügyfeleinket partnerként kezeljük, így mindenki számára az optimális javítást és személyes szolgáltatást nyújtjuk. Mindig otthonos és tiszta környezetben fogadjuk ügyfeleinket, hogy a várakozás minél kellemesebben teljen. A legjobb minőségű munkák elvégzéséért folyamatos műszaki befektetéseket végzünk műhelyeinkben. 
Mindig várjuk az Önök észrevételeit, hogy azok figyelembevételével a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Észrevételeit, javaslatait az e-mail címre várjuk!